dimecres, de març 19, 2014

La banda de Robert Hernando suprimeix aquest bloc


Robert Hernando, secretari general de PxC.











El consell executiu il·legal que, vulnerant els Estatuts del partit, va destituir Josep Anglada el passat 8 de febrer, ha desvinculat aquest bloc de la pàgina web oficial de PxC després que, en un article sobre Marine Le Pen, expliquéssim aquí sense embuts la nostra postura pel que fa a la crisi. A saber: la mentida és una pandèmia política que ha acabat per deslegitimar les institucions democràtiques occidentals. 

Ni una paraula dèiem sobre Hernando i la seva "banda" d'amotinats, però sembla evident que els suposats defensors del "nou estil" de fer política a la PxC s'han sentit al·ludits. El motiu? Perquè són uns mentiders i ells mateixos ho saben millor que ningú.

Doncs, com demostraré en els propers dies, és una realitat incontestable que un grup d'espavilats està intentant enganyar els afiliats i votants de PxC per tal d'eludir les seves pròpies responsabilitats en la gestió de l'organització.

PROU DE MANIPULACIONS VERGONYOSES

Fa un mes que demano per canal intern i sense fer cap soroll la dimissió dels "colpistes". No em responen. Ara que aquests suposats herois de la legalitat, la transparència i la democràcia han actuat de la mateixa manera que aquell a qui tant critiquen, és a dir, sense donar explicacions ni justificar llurs actes i com si la PxC fos la seva finca privada, ja no tinc cap motiu per no publicar obertament les meves opinions al respecte.

La PxC ha de celebrar un congrés assembleari de refundació a fi i efecte d'esbombar tot l'escàndol i netejar la seva pròpia imatge pública des de les bases. Els membres del partit, tothom, tenim dret de ser-ne informats, deliberar i decidir. Tanmateix, caldrà presentar les proves de les acusacions, tot respectant el dret de defensa i les normes estatutàries, la qual cosa inclou una estricta protecció de la legalitat. Únicament així restarà en evidència, si més no, el veritable paper del consell executiu -i no sols del president- en l'actual desastre.

Utilitzar Josep Anglada com a cap de turc, únic culpable de tot, per a salvar-se del naufragi, conservar càrrecs i assegurar-se'n les remuneracions, és un engany i una burla als més de 1600 afiliats i als 60.000 votants de Plataforma per Catalunya.

DIMISSIÓ DEL CONSELL EXECUTIU!!!

CONGRÉS ASSEMBLEARI EXTRAORDINARI JA!!!

SALVEM LA PXC!!!

Jaume Farrerons
Afiliat a PxC
Corrent Intern de Refundació Democràtica
Figueres, 19 de març de 2014